Interpretacja snów oraz sennik internetowy.
Dzień dobry Bardzo proszę o interpretację snu który przyśnił mi się miesiąc temu ale strasznie siedzi jeszcze w mojej głowie.
Śniła mi się książka , otwierała się sama.Na pierwszej stronie w lewym górnym rogu było zdjęcie mojego nieżyjącego dziadka od strony taty i jego imię i nazwisko .Mojego dziadka nigdy nie poznałam zmarł zanim się urodzilam.Na stronie książki był też dom i w prawym dolnym rogu ławka .Na tej ławce siedział mój nieżyjący od prawie 20 lat tata razem ze swoim nieżyjącym już rodzenstwem które znałam jak byłam dzieckiem.Byc może był tam ktoś jeszcze , teraz nie mogę sobie przypomnieć.Obserwowalam tą książkę po chwili mój tata wziął łopatę ,grabie lub coś podobnego i przegonił kogoś , tak jakby wygonił kogoś z tej książki . Strasznie ten sen zapadł mi w pamięć i mam poczucie jakby miał znaczyć coś bardzo ważnego ale niestety nie wiem co...Dodam jeszcze że ani w wieczorem przed tym snem ani kilka dni wcześniej nie mialam akurat myśli o moim tacie , dziadku ani mojego taty rodzeństwie...Z góry dziękuję za pomoc